skedsports.com

skedsports.com

Budapest - Hotel Millennium - Szobák, szolgáltatások Szobafoglalás - legjobb árak Hunguest Hotels Hotel Millennium Szobák, szolgáltatások A szálloda 116 szobájának és 6 apartmanjának mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszerelt. A szálloda kategóriájának megfelelő felszereltsége mellett (közvetlen hívású telefon, TV kábeltévés csatornákkal, hűtőszekrény) szobáink további, a vendégek kényelmét szolgáló kedvező adottságokkal is rendelkeznek: hangszigetelt ablakok, elektronikus kulcskártya rendszer, a szobákban elérhető díjmentes internet elérhetőség (WIFI), valamint hajszárító a fürdőszobákban. Szállodánk kizárólag nemdohányzó szobákkal rendelkezik! Szobatípusaink: standard, superior, antiallergén (2 db), mozgáskorlátozott (9 db) és összenyitható, családi szobák. Kisgyermekkel érkező vendégeink részére – igény esetén – térítésmentesen gyermekágyat biztosítunk. A 9 db mozgáskorlátozottak részére kialakított szobán kívül kerekesszékkel a főbejáratot tudják használni a vendégek, a szálloda hallja, étterme (ott mosdó), drinkbárja és a Feszty terem (földszint) akadálymentes.

  1. Hotel Millennium, Budapest – 2022 legfrissebb árai
  2. Hotel Millennium - hivatalos honlap.
  3. Konferencia terem Budapesten aHotel Millennium Budapest szállodában

Hotel Millennium, Budapest – 2022 legfrissebb árai

  • Karafiáth orsolya testverm unique
  • Amazing grace magyarul
  • Kapcsolt gerébtokos ablak rajz
  • Hotel Millennium - hivatalos honlap.
  • Budapest - Hotel Millennium - Szobák, szolgáltatások
  • Pfizer után alkohol 1

A háromcsillagos superior Hotel Millennium Budapest a városközponttól alig 10 percre található metróállomás közelében. Légkondicionált, hangszigetelt szobák, saját zárt parkoló és fitness központ várja a szálloda vendégeit. A szobákban PC és Internet csatlakozás található. Konferencia terem Budapesten aHotel Millennium Budapest szállodában 1089 Budapest, Üllői út 94-98. Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614 Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614 Hotel Millennium Budapest - olcsó szálloda a Nagyvárad térnél Budapesten Szabad szoba keresése és árellenőrzés

Többet megtudhat erről és Hotel Millennium további felszereltségeiről ezen az oldalon. Hotel Millennium a következő programokat / szolgáltatásokat kínálja (felár lehetséges): pezsgőfürdő | masszázsmedence szauna masszázs A vendégek nagyon jó értékelésekkel bíró reggelit fogyaszthatnak itt: Hotel Millennium (vendégértékelés: 7. 9). A reggeli kínálata: Svédasztalos Hotel Millennium szobái között az alábbiak találhatóak: Franciaágyas Ikerágyas/Franciaágyas Apartman Háromágyas szoba Hotel Millennium árai változóak lehetnek, a foglalás feltételeitől függően (pl. : foglalási dátumok, szállodai szabályzat, stb. ). Adja meg a dátumokat és tekintse meg az árakat.

Hotel Millennium - hivatalos honlap.

Látogassa meg a hallban lévő drinkbárunkat és a szálloda fitnessközpontját is, ahol szauna, jacuzzi, kozmetika és masszázs áll a vendégek rendelkezésére!

Szálloda Hotel Millennium 1089 Budapest, Üllôi út 94-98, Magyarország – Remek helyen | Térkép A metró közelében A foglalás után a szállás elérhetőségeit - beleértve a telefonszámot és a címet - az online visszaigazoló oldalon, az e-mailben küldött foglalási visszaigazoláson, valamint fiókjában egyaránt megtekintheti. A Budapest belvárosát a repülőtérrel összekötő főúton található, 3 csillagos, superior Hotel Millennium könnyen megközelíthető autóval vagy a metróállomástól is, amely csupán 300 méterre van. A lobbiban és a szobákban ingyenes wifi biztosított. A városközpont körülbelül 10 perc alatt érhető el autóval. A nagy Shoppark bevásárlóközpont a szállodával egy utcában, 2 metrómegállóra van. Ha további információra van szüksége a városról, a segítőkész, több nyelven beszélő személyzet mindent megtesz, hogy segítsen. Az étteremben hagyományos magyar vendégszeretettel fogadják. A vendégeket válogatott magyar és nemzetközi ételek, valamint magyar borok széles választéka várja. Ha különleges étrendet követ, a szakács mindent megtesz, hogy megfelelő ételeket készítsen.

marriott hotel francia válogatott

Konferencia terem Budapesten aHotel Millennium Budapest szállodában

Adja meg, mikor száll meg, majd nézze meg a kiválasztott szobára vonatkozó feltételeket. Kiságyak ⦁ Pótágyak Gyermekekre vonatkozó szabályzatok Bármilyen korú gyereket szívesen látnak. Gyermekek 5 éves kor vagy afelett már felnőttnek számítanak ezen a szálláson. Hogy az összeg és a létszám-információ helyesen jelenjen meg, kérjük, adja hozzá a kereséshez a társaságában utazó gyermekek számát és életkorát. Kiságyra és pótágyakra vonatkozó szabályzatok Ezen a szálláson nem érhetőek el kiságyak. Ezen a szálláson nem érhetőek el pótágyak. Korhatár van érvényben A bejelentkező vendég nem lehet 18 évnél fiatalabb Házi kedvencek Csoportok Foglaláskor több mint 5 szoba esetén különböző szabályok és egyéb feltételek lehetnek érvényben. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos szolgáltatásokat például a szaunát, a masszázst, vagy a konferenciatermeket előre le kell foglalni. Az elérhetőségek a foglalási visszaigazoláson találhatók. Ez a szállás a koronavírus (COVID-19) helyzetre reagálva biztonsági és egészségügyi óvintézkedéseket alkalmaz.
electrolux online márkabolt

A ház kitűnő adottságainak köszönhetően szobáink tágasak, kellemes és kényelmes hangulat jellemzi őket. Étkezés: Cannella éttermünk ben a hazai és a nemzetközi konyha remekeit, valamint magyar borok széles választékát kóstolhatják meg vendégeink. A szálloda halljában és a drinkbárnál vendégeinknek lehetősége nyílik egy kis pihenésre, rövid megbeszélésre egy finom kávé, vagy más frissítő ital mellett. Ha szívesebben marad szobájában, mindez ott is elérhető az étterem nyitvatartási idejében működő szobaszerviz által. A recepción díjmentesen használható az értékmegőrző. Parkolás: Az épület mögötti, részben fedett, zárt parkolónk térítés ellenében vehető igénybe. Szabad kapacitás függvényében 2. 500 Ft/nap/autó és 6. 900 Ft/nap/busz Az utcán 08. 00-18. 00-ig fizetős, 18. 00-reggel 08. 00-ig és hétvégén ingyenes KORAI ÉRKEZÉS ÉS KÉSŐI TÁVOZÁS! Érkezés napján 14. 00-tól lehet elfoglalni a szobát, távozás napján kérjük, 10. 00-ig szíveskedjenek elhagyni. Korábbi érkezés vagy távozás lehetősége a foglaltságtól függ.

Bővebb információkról kérjük érdeklődjön bejelentkezéskor a recepción. Felárakról részletes tájékoztatást ide kattintva találhat: Korai érkezés díja: 10. 00-14. 00 óráig: 5 000 Ft/szoba Késői távozás: 10. 00-12. 00 óráig: INGYENES! 12. 00-19. 00 óráig: 9 000 Ft/szoba